Wat doen wij?

Licht

Ons licht is altijd kleurrijk en mooi geplaatst! Van spiegelbol tot moving head en van gerichte spot tot aan kleurrijk buitenlicht. Wij weten de juiste kleuren te kiezen en mooie objecten uit te lichten om ervoor te zorgen dat het beeld dat u en wij voor ogen hebben kloppend is!

Geluid

Ons geluid klinkt altijd helder en zuiver. Of dat dit nu voor een presentatie is of 12 koppige band, niks is ons te gek en voor elke gelegenheid hebben wij het juiste materiaal. Van kleine set voor een spraak installatie tot aan groot geluid systeem voor een tentfeest, wij hebben het juiste type geluidssysteem voor elke gelegenheid.

DJ sets

Op het gebied van DJ sets hebben wij altijd de laatste technieken zoals dit op festivals te vinden is. Maar ook old skool vinyl kan gedraaid worden op onze draaitafels met altijd een scherpe naald!

Beeld

Beeld zegt meer dan duizend woorden en daarom plaatsen wij beamers en schermen waar dit maar gewenst is! De juiste kabels en verlopen naar ieder type laptop of ander apparaat hebben wij altijd voor handen, daar hoeft u zich dus al geen zorgen over te maken.

Techniek

Om een feest, bruiloft of event op poten te zetten is techniek niet onbelangrijk. Denk aan een goede stroomvoorziening, degelijke stroomverdeling en de juiste kabels en materialen om licht en geluid te draaien. Kilometers kabel hebben wij opgerold klaarliggen om ondersteuning te bieden aan iedere gelegenheid!

Audiovisueel maar dan net even anders!

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!